FSi Exhibition at Akershus fortress, 30. august 2018

 
 
Sted: Fanehallen, Akershus festning, Oslo – Tid: 30. august 2018 09:00 – 15:00

FSi-messen 30 august med utstillinger og presentasjoner, er åpen for inviterte gjester. Mulighet for påmelding vil være tilgjengelig fra primo juli 2018.
Som tidligere år arrangeres FSI Leverandørseminar for medlemsbedriftene dagen før, dvs 29 august. Leverandørseminaret er kunngjort på FSi Medlemssider. Påmelding for deltagere vil bli åpnet primo juli 2018.

The Norwegian Defence and Security Industries Association (FSi) is arranging an Open Day/Exhibition Thursday 30 August. About 60 FSi member companies will be exhibiting, and the exhibition will be an excellent opportunity to get an overview of Norwegian Defence Industries. Registration to participate will be opened primo July 2018.

Information at fsi.no

Article from: Elektronikknett.no